تفکیک خروجی ها و اجرای همزمان دو حلقه
-
سلام دوستان
وقتتون بخیر
چطوری میشه این کد رو نوشت ک این خروجی رو بهم بده
در خط اول خروجی هر 3 ثانیه ali رو برامون چاپ کنه (همشون توی خط اول چاپ بشن)
در خط اول خروجی هر 4 ثانیه reza رو برامون چاپ کنه (همشون توی خط اول چاپ بشن)
پ. ن : حلقه اول و دومی ک مینویسیم برای چاپ ali و reza باید با هم اجرا بشن نه این ک وقتی حلقه اول تمام شد بعدش حلقه دوم شروع ب کار کنه و در خط دوم reza رو چاپ کنه
چطوری کد اینو بنویسم ؟
(Python) -
@tredix در تفکیک خروجی ها و اجرای همزمان دو حلقه گفته است:
سلام دوستان
وقتتون بخیر
چطوری میشه این کد رو نوشت ک این خروجی رو بهم بده
در خط اول خروجی هر 3 ثانیه ali رو برامون چاپ کنه (همشون توی خط اول چاپ بشن)
در خط اول خروجی هر 4 ثانیه reza رو برامون چاپ کنه (همشون توی خط اول چاپ بشن)
پ. ن : حلقه اول و دومی ک مینویسیم برای چاپ ali و reza باید با هم اجرا بشن نه این ک وقتی حلقه اول تمام شد بعدش حلقه دوم شروع ب کار کنه و در خط دوم reza رو چاپ کنه
چطوری کد اینو بنویسم ؟(Python)
-
@tredix سلام
کد ها خط به خط اجرا میشن و تا جایی که اطلاع دارم امکان این که هم زمان اجرا بشن نیست -
@سعید-فضل-اله-زاده سلام
دو حلقه رو ک میتونیم با Threading به صورت همزمان اجرا کنیم مشکل من تفکیک خروجی هاست … -
سلام
ببینید این کد می تونه کمکی بهتون بکنه یا خیر.import time a = 0 b = 0 while True: a += 1 print('ali') print(a) time.sleep(3) b += 1 print('reza') print(b) time.sleep(4) if a == 6 and b == 6: break
-
@سعید-فضل-اله-زاده مرسی از کد ولی نه . میخام توی ی خط برام چاپ بشه نه زیر هم
-
سلام
import time a = 0 b = 0 while True: a += 1 print('ali', end=' ') time.sleep(3) b += 1 print('reza', end=' ') time.sleep(4) if a == 6 and b == 6: break
خروجی:
ali reza ali reza ali reza ali reza ali reza ali reza
-
@سعید-فضل-اله-زاده خیر
خروجی باید این شکلی باشه
خط اول فقط ali
خط دوم فقط rezaali ali ali ali ali ali ... reza reza reza reza reza ...
-
سلام
میشه دو تا حلقه while نوشت که خروجی ها جدا باشند.
اما در مورد هم زمانی فعلا دانش و اطلاعی ندارم که خدمت تون بگم. این رو یک مقداری مطالعه می کنم ببینم چطور میشه. اگر هم خودتون می دونید که چطور انجامش بخواید بدید که خیلی هم عالی.import time a = 0 b = 0 while True: a += 1 print('ali', end=' ') time.sleep(3) if a == 6: break while True: b += 1 print('reza', end=' ') time.sleep(4) if b == 6: break