بهترین دیتابیس برای پایتون
-
سلام خسته نباشید میخوام مقدار خیلی زیادی رو در حدود روزانه 200 تا مقدار رو در یک دیتابیس ذخیره کنم و مقادیر هم بصورت متن های کوتاه هست و طولانی ترینش ممکنه 30 حرف باشه
میخوام داخل سیستمم این دیتابیس رو داشته باشم و باهاش داخل پایتون کار کنم
بهترین گذینه از نظر راحتی و حجم کمتر و مناسب تر کدوم هست؟
ممنون -
سلام
بستگی به خودتون داره و راستش نظر خاصی ندارم.
آپشن هایی که دارید مثلا MongoDB یا MySQL یا Redis و PostgreSQL هستند. گزینه های دیگه هم هستند البته ولی متداول شون این ها هست -
دستوری برای تکرار حلقه ی while وجود داره ؟
منظورم این هستa=0 b=5 c=False while(a<b): if (c==False) #restaart
-
سلام
میتونید یه متغیر جدید تعریف کنید به نام مثلا n و مقدارش رو ابتدا برابر با صفر بگذارید.
بعد در هر تکرار، یکی به اون اضافه کنید و مثلا زمانی که n به عدد خاصی رسید حلقه رو break کنید.اگر چیز دیگه ای مد نظر تون هست بفرمایید
-
نه منظورم رو بد بیان کردم
یه جورایی میخوام -
نه منظورم رو بد بیان کردم
یه if دارم که برسی میکنه مقدار متغیییر true هست یا false اگه false بود حلقه رو از اونجایی که if اجرا شد متوقف مکنم و حلقه دوباره اجرا بشه اما اون دستورات بعد if اجرا نشه و موقعی که ممکنه مقدار بشه false با یه الگوی خاص نیست و رندوم هست -
کدی که بالا نوشتید مشخص هست چه کار می کنه و تا ابد این کد شما تکرار میشه.
درست متوجه توضیح تون نشدم. -
سلام فایل اموزشی در مورد تشخیص پلاک خودرو در پایتون دارید؟ چه فایل متنی باشه چه تصویری.
-
@fatima_fkh در بهترین دیتابیس برای پایتون گفته است:
سلام فایل اموزشی در مورد تشخیص پلاک خودرو در پایتون دارید؟ چه فایل متنی باشه چه تصویری.
سلام
برای سوال تون لطفا تاپیک جدید ایحاد کنید و در سوال و تاپیک دیگران سوال غیرمرتبط نپرسید.فایل آموزشی خیر ندارم. اما منابع خارجی روی این زمینه و هوش مصنوعی وجود داره که می تونید پیدا کنید.